Category:

INFORMIM!

Të nderuar bashkëqytetarë, Sipas njoftimeve zyrtare nga Ministria e Punëve të brendshme dhe Qendra Hidrometereologjike në Shkup, mund të përkeqësohen seriozisht kushtet klimatike në tërë Ballkanin e sidomos në pjesën Continue Reading

Posted On :