Deputeti i BDI-së, Fazliu: Miratohen tre projekte me rëndësi për banorët e komunës së Zhelinës

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim, Bedri Fazliu i cili përfaqëson rajonin e komunës së Zhelinës ka bërë të ditur për opinion se tre projekte me rëndësi për qytetarët e kësaj komune  kanë kaluar në Komisionin për financa dhe buxhet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

  1. Rruga Striminicë – Falish me vlerë 6 Milion denarë,
  2. Dokumentacioni për Shkollen Leshnicë e Poshtme me vlerë 3 Milion denarë
  3. #Dokumentacioni për pallat kulture në Zhelinë me vlerë 2.5 Milion denarë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *