KU KA MEGALOMANI, MUNGON DASHURIA

Gjithkush gjithkujt ia shan vlerat. Kësaj i thonë megalomani. Kjo e tregon idiotizmin e individit negativ, shizofren. Për të mirën kemi nevojë, për fjalë dhe veprime që afrojnë, jo që ndajnë. Këta janë prej tyre që nuk kanë vetëdije të plotë, që kanë tru të mykur e të baglosur. Bëhuni të dashur ndaj njëri-tjetrit! Edhe me dobësi, ta duam njëri-tjetrin për të dalë nga ky kaos megalomanik. Këtu, në fejsbuk, secili e ka mundësinë ta thotë atë që e ka “në bark”, e cila është dy: o misk, o m.t! Më falni për banalitet, sepse nuk kam durim t’u përmbahem këtyre anomalive shqiptare. ASKUSH NUK ËSHTË I PËRSOSUR!

Berzat SADIKI, humanist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *