Nga sot kafenetë dhe restoranet do të punojnë deri ora 21:00

Restorantet, kafenetë dhe objektet e tjera të hotelierisë prej sot do të punojnë me orar të zgjatur deri në orën 21:00. Qeveria me rekomandim të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse miratoi…

Me vendim të kryetarit Zoran Zaev, Adnan Demiri zgjidhet për kryetar të degës në Komunen e Zhelinës!

Me vendim të Kryetarit të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë Zoran Zaev, zgjidhet Kryetari i degës në Komunen e Zhelinës, Adnan Demiri. Këtë informacion e ka verifikuar edhe vetë Adnan…

NGA 21 JANARI KAFITERITË DHE RESTORANTET DO TË PUNOJNË DERI NË ORËN 21:00

Nga 21 janari kafiteritë dhe restorantet përsëri do të punojnë deri në orën 21:00. Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe tha se gjendja epidemiologjike në vend është stabile, po ulet numri i të hostpializuarve…

Filipçe paralajmëron rikthimin e orarit të punës për kafenetë deri në ora 21:00

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe sot në një deklaratë të dhënë për media u shpreh se objektet hotelerike do të mund ta kthejnë orarin e punës deri në ora 21:00, vetëm në rast gjendja…