Pranohet kërkesa e Parlamentit dhe Asociacionit Studentor UEJL

me datë 25 shkurt 2021 këshilli Drejtues i Ndërmarjes për Transport si dhe këshilli Komunal me përkrahjen e gjithë anëtarëve e miratoi kërkesën e studentëve për uljen e çmimeve të…

Shkolla e Zhelinës me drejtor të ri

Shkolla fillore “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë tani më ka drejtor të ri. Në këtë post është ulur njëri nga mësimdhënësit më të vjetër të kësaj shkolle Liman Xhaferi Liman Xhaferi…