Komuna e Zhelinës e pranon fajin. fletpagesa u jan dërguar tërë familjes (djalit,babait,gjyshit) edhe pse ata jetojnë në një shpi dhe adresë të njëjtë.

Edhe një betejë e fituar nga opozita ASH-AAA,Komuna e Zhelinës e pranon fajin(dokument) Komuna e Zhelinës ka dërguar njoftime dhe fletpagesa të qytetarët e  sajë për borxhe dhe detyrime ndaj…