Dasma mund të lejohen nga 1 qershori ose nga 15 qershori

Sipas informacioneve të Alsatit, protokollet për organizimin e ceremonive martesore u diskutuan në seancën e sotme të qeverisë. Sipas informacionit nga Qeveria, nëse ruhet trendi i ulët i infektimeve si…

RESTORANTET PËR DASMA ME SHUMË GJASA DO TË FILLOJNË PUNËN NGA FUNDI I MAJIT

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi paralajmëroi se objektet hotelerike për dasma dhe ahengje me shumë gjasë do të fillojnë të punojnë nga fundi i majit.  Megjithatë, ai tha se do…