Sot afër orës 07:00 në pikën pagesore të autostradës Tetovë-Gostivar ka ndodhur një ak.sident komunikacioni.Është ak.sidentuar vetura Mercedes dhe Tuareg.

Deri më tani flitet për një grua që ka ndruar jetë në vendin e ngjarjes dhe ajo është nga Kërçova.

Kurse të lënduarit janë nga rrethina e Dibrës dhe kanë qenë në veturën Tuareg dhe sipas informatave jozyrtare ato kanë udhëtuar për në Aeroportin e Shkupit.

Drejtori i spitalit të Tetovës, Florim Besimi ekskluzivisht për portalin “tetova1” informon se në këtë spital janë sjellë 4 persona të lënduar, 3 bura dhe një grua.

Personat e hospitalizuar në Spitalin Klinik të Tetovës janë: Arben Klobuçishta, Mersim Koleci, Arif Koleci dhe Blerime Klobuçishta.

Loading...
Share