Aksident i rëndë trondit Maqedoninë e Veriut, ja ku ka ndodhur

Një aksident i rëndë trafiku është regjistruar sot në rrugët e Maqedonisë.

Konkretisht bëhet fjalë për rrugën në afërsi të Prilepit, me ç`rast një furgon është përplasur me një kamion dhe si pasojë të dy automjetet janë rr0kullisur.

Nuk ka informata për të lënduar ose vi.ktima.

Loading...
Share