Rivotim në Zhelinë, fituesi mësohet pas dy javësh

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve me 6 vota PËR vendosi që në vendvotimin 2107 në Zhelinë do të ketë rivotim. Nga kontrolli në materialin zgjedhor u konstatua se ka mospërputhje të…

mund të përsëritet votimi, ka pasur parregullësi. KSHZ shqyrton ankesat

Deri tek Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) janë dorëzuar edhe ankesa nga Komuna e Zhelinës dhe sipas informacioneve atje mund të ripërsëritet votimi informonNë këtë Komunë ku kishte në garë…

Dasma mund të lejohen nga 1 qershori ose nga 15 qershori

Sipas informacioneve të Alsatit, protokollet për organizimin e ceremonive martesore u diskutuan në seancën e sotme të qeverisë. Sipas informacionit nga Qeveria, nëse ruhet trendi i ulët i infektimeve si…

RESTORANTET PËR DASMA ME SHUMË GJASA DO TË FILLOJNË PUNËN NGA FUNDI I MAJIT

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi paralajmëroi se objektet hotelerike për dasma dhe ahengje me shumë gjasë do të fillojnë të punojnë nga fundi i majit.  Megjithatë, ai tha se do…

Ora policore do të nis nga ora 21:00, terracat e kafeneve do të punojnë deri në ora 20:30

Mes 1 dhe 2 majit si dhe mes 13 dhe 14 majit nuk do të ketë orë policore Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e sotme ka…

Komuna e Zhelinës e pranon fajin. fletpagesa u jan dërguar tërë familjes (djalit,babait,gjyshit) edhe pse ata jetojnë në një shpi dhe adresë të njëjtë.

Edhe një betejë e fituar nga opozita ASH-AAA,Komuna e Zhelinës e pranon fajin(dokument) Komuna e Zhelinës ka dërguar njoftime dhe fletpagesa të qytetarët e  sajë për borxhe dhe detyrime ndaj…

Pranohet kërkesa e Parlamentit dhe Asociacionit Studentor UEJL

me datë 25 shkurt 2021 këshilli Drejtues i Ndërmarjes për Transport si dhe këshilli Komunal me përkrahjen e gjithë anëtarëve e miratoi kërkesën e studentëve për uljen e çmimeve të…

Shkolla e Zhelinës me drejtor të ri

Shkolla fillore “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë tani më ka drejtor të ri. Në këtë post është ulur njëri nga mësimdhënësit më të vjetër të kësaj shkolle Liman Xhaferi Liman Xhaferi…

Nga sot kafenetë dhe restoranet do të punojnë deri ora 21:00

Restorantet, kafenetë dhe objektet e tjera të hotelierisë prej sot do të punojnë me orar të zgjatur deri në orën 21:00. Qeveria me rekomandim të Komisionit për Sëmundje Ngjitëse miratoi…

Me vendim të kryetarit Zoran Zaev, Adnan Demiri zgjidhet për kryetar të degës në Komunen e Zhelinës!

Me vendim të Kryetarit të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë Zoran Zaev, zgjidhet Kryetari i degës në Komunen e Zhelinës, Adnan Demiri. Këtë informacion e ka verifikuar edhe vetë Adnan…