Category:

Lajmërim

Lajmerim, Nga data 27.09.2019 e premte në Zhelinë filloj me punë Shkolla e Gjuhëve “Fluent” e cila ndodhet në rrugen 105 stafit i deshirojm pune te mbare, si dhe njekohesisht Continue Reading

Posted On :