Komuna e Zhelinës pranoi vendimin nga Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural pranë Ministrisë së Bujqësisë, menaxhimit të ujrave dhe pylltarisë, së shpejti do të nis me punimet e asfaltimit të rrugës Falisht-Strimnicë (qendër), një rrugë e premtuar nga vetë kryetari i komunës së Zhelinës.

Sot, me kënaqësi ndajmë lajmin e gëzuar se kjo rrugë po bëhet realitet.

Loading...
Share