Kompleksi Jimelos – Zhelinë

Mos largoheni nga vendlindja-investoni ne të ardhmën e fëmijve te juaj…

Keni ide biznesi?
Siç jane veprimtarit; Sallon ondulimi, lulishte, butique, spital, barnatore, sall dasmash, dentist, auto sallon, pompe benzini, zyra afariste, etj.. Ne kemi vendin dhe objektet afariste deri me 13 500 m2 PA QERA, të interesuarit te kontakojn me Ivestitorin…

 

Lokacioni;
Zhelinë

Loading...
Share