Lajmerim, Nga data 27.09.2019 e premte në Zhelinë filloj me punë Shkolla e Gjuhëve “Fluent” e cila ndodhet në rrugen 105 stafit i deshirojm pune te mbare, si dhe njekohesisht te gjithë pjesmarësve në komunikacion jua rikujtojm se shpejtesia e lejuar e vozitjes ne ketë rrugë ështe 50 km/h

Loading...
Share