NË ZHELINË PËRMBYLLET NATA E FUNDIT E TURNIRIT Memorial të Futbollit “Dëshmorët Rahmetulla Ameti dhe Shaban Zenuni” që u mbajt në sallën e sportit në Zhelinë. Finalja u zhvillua mes “Aqualogic” nga Llërca dhe “Izo Prom 2016” nga Llaskarca, ku fitues doli “Izo Prom 2016” Në këtë natë, mes tjerash na nderoi edhe Kryetari i komunës së Zhelinës Blerim Sejdiu i cili e ndau Peharen e Vendit të Parë, si dhe djemt e dy dëshmorëve të Kombit, për hirë të cilëve organizohet ky Turnir Futbolli. Ky turnir kete vit edhe hera e dyte qe organizohet dhe per synim ka, qe te behet tradicional.

 

 

 

 

Loading...
Share