Formati televiziv “MASKArenjtë” padyshim që është kthyer në një nga formatet televizive më të shikuara të momentit i cili transmetohet çdo të diel duke nisur nga ora 20:43 në ekranin e KTV-së, shkruan OnAir

Kësaj radhe një nga autorët e këtij programi rastësisht ka takuar nga qytetar shqiptar i cili jeton në Frankfurt dhe ka rrëfyer për jetën e tij luksoze.

Ai ka treguar për koston ditore të harxhimeve por edhe për kujdesin që i bën veshjeve të tij.

 

Dhe si fund, Sebastian Berisha ka përshëndetur edhe Ramush haradinajn të cilin si duket e ka idol. /OnAir

Loading...
Share