Disa njerëz janë plagosur dhe një person është qëlluar nga policia pasi autoritetet në Londër merren me një sulm të dukshëm terrorist në Urën London.
Shumë automjete të automjeteve të policisë dhe ambulancës janë në vendin e ngjarjes në rrugëkalimin e ngjeshur dhe ndërtesat në afërsi janë evakuuar. Policia ka zbuluar se të paktën një person duket se është qëlluar gjatë incidentit.

Pamjet që po qarkullojnë në mediat sociale duket se tregojnë anëtarët e publikut që kufizojnë një sulmues para se burri të shtrihet më pas nga oficerët e policisë.

Sky News po raporton se një burrë u qëllua fatalisht nga forcat e armatosura gjatë incidentit dhe të paktën pesë persona besohet të jenë plagosur me thikë në zonë.

BBC raporton se dy të shtëna u qëlluan dhe fotografitë e postuara në Twitter treguan një kamion të parkuar nëpër disa korsi trafiku në urë. Policia kundër terrorizmit është e përfshirë në hetimin për goditjen me thikë.

Pamjet që qarkullojnë në mediat sociale tregojnë se dy burra janë duke u kapur në tokë përpara se një prej burrave të tërhiqet larg nga oficerët e policisë. Duket se burri i dytë është qëlluar më pas nga oficerët.

Loading...
Share